Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους προέδρους των Λαϊκών Αγορών

25.1.2018     Ώρα ανάρτησης: 1:26:29 PMΕκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας και πρόεδροι Λαϊκών Αγορών επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για την πορεία της συνεργασίας με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει την διάθεση φρούτων και λαχανικών στα φιλόπτωχα ταμεία της Αρχιεπισκοπής με σκοπό την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης ως Αντιπρόεδρος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους προέδρους για την στήριξή τους τονίζοντας ότι «θέλουμε να μην είναι κανένας άνθρωπος πεινασμένος» και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα συνεργασίας. Ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτό το έργο και να υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση και από την Εκκλησία».

Ο κ. Τεντόμας μίλησε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής υπογραμμίζοντας πως «εμείς αγκαλιάσαμε αυτήν την προσπάθεια και προσπαθούμε να προσφέρουμε στα φιλόπτωχα ταμεία».

Οι πρόεδροι των Λαϊκών Αγορών που παραβρέθηκαν στην συνάντηση αφού ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή, εξήραν το έργο της Εκκλησίας και τάχθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.